Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Primarul Tudor Stefanie o felicita pe Oana Ventel

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
În contextual participării solistei turdene Oana Venţel la Festivalul Naţional "Someşul în cânt şi joc" unde a obţinut premiului I, respectiv a participării la cea de-a V-a ediţie a Festivalului Concurs de muzică populară intitulat "Cântec mândru de pe Criş" desfăşurat la Oradea în perioada 5-6 noiembrie a.c., Primăria Municipiului Turda reprezentată de către domnul Primar Tudor Ştefănie transmite următorul mesaj:

"Felicitări Oana Venţel pentru premiile obţinute. Eşti un model pentru toţi tinerii, nu doar pentru cei din Municipiul Turda. Chiar dacă a devenit o obişnuinţă să uric pe podium la fiecare concurs, stiu că toate acestea sunt rodul muncii tale de ani de zile. Cariera ta este un exemplu că orice vis poate să devină realitate. Datoria noastră este să susţinem şi să încurajăm visul fiecăriu tânăr. Îţi mulţumesc pentru că reprezinţi Turda prin calităţile cu care ai fost îndreptată – talent, frumuseţe şi demnitate."

Primăria Municipiului Turda
Primar,
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS