Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Consilierii turdeni se intalnesc joi in sedinta ordinara

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul local al municipiului Turda se întâlneşte joi, 28 ianuarie, în şedinţă ordinară. Şedinţa este programată pentru ora 13 şi pe ordinea de zi se regăsesc zece proiecte de hotărâre.

Aşa cum a fost ea făcută publică, ordinea de zi a şedinţei de joi, 28 ianuarie, este următoarea:

1. Prezentarea procesului verbal al şedinţei precedente;

2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local a domnului Molnar Emil şi declararea ca vacant a locului ocupat de acesta în Consiliul Local al Municipiului Turda.

3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind validarea mandatului de consilier local a domnului Giurgiu Nicolaie.

4. Probleme ale Direcţiei Economice:

4.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind execuţia bugetului pe trimestrul IV 2015.

4.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Turda pe anul 2016.

5. Probleme ale Direcţiei Impozite şi Taxe Locale:

5.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind necesitatea adoptării procedurii de acordare a scutirii de la plata majorărilor de întârziere datorate bugetului local al Municipiului Turda de către persoanele fizice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi asociaţiile familiale.

6. Probleme ale Administratorului Public:

6.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind revocarea domnului Giurgiu Nicolaie din calitatea de reprezentant al Municipiului Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor a Societăţii Turda Salina Durgău SA.

6.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind revocarea domnului Giurgiu Nicolaie din calitatea de reprezentant al Municipiului Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor a Societăţii Domeniul Public Turda SA.

6.3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind desemnarea reprezentantului Municipiului Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor a Societăţii Turda Salina Durgău SA.

6.4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind desemnarea reprezentantului Municipiului Turda în Adunarea Generală a Acţionarilor a Societăţii Domeniul Public SA.

6.5. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea formei finale a documentaţiei în vederea atribuirii prin delegare a serviciului dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare din Municipiul Turda.

7. Probleme ale Serviciului Evidenţă Patrimoniu şi GIS:

7.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea acordării unui teren în suprafaţă de 600 mp cu titlu de despăgubire către Oprea Mariuca.

7.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea caietului de sarcini pentru închirierea prin licitaţie publică a unui spaţiu în suprafaţă de 296 mp, proprietatea publică a Municipiului Turda, situat administrativ pe str. Avram Iancu, nr. 12.

8. Probleme ale Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Turda;

8.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea taxelor speciale aferente anului 2016 pentru prestarea de către Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Turda a unor servicii în interesul persoanelor fizice.

9. Probleme ale Serviciului Public Administrare Pieţe şi Obor:

9.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea taxelor în Piaţa Centrală, Piaţa Micro III şi Obor.

10. Propuneri, întrebări, interpelări.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS