Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Primăria Turda anunţă demararea unei acţiuni de deratizare

Administraţie
Tools
Typography

Vă informăm că în perioada 07.03.2016 – 15.03.2016, la nivelul Municipiului Turda se va executa activitatea de deratizare în conformitate cu prevederile Ordinului nr.82/2015 privind aprobarea Regulamentului - cadru al serviciului de salubrizare a localităţilor.

De asemenea, aducem la cunoştinţa cetăţenilor Municipiului Turda, că operatorul care va efectua activitatea de deratizare va amplasa mijloace de avertizare a populaţiei cu privire la utilizarea de substanţe toxice.

În acest context, solicităm cetăţenilor să aibă o atenţie sporită în zonele în care vor identifica avertismente, mai ales în privinţa copiilor, persoanelor vârstnice, bolnavilor, la albine, animale şi păsări.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS