Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Wed, May
82 New Articles

Comunicat privind lucrările de reabilitare/modernizare străzi şi de salubrizare în Municipiul Turda

Administraţie
Tools
Typography

Aducem la cunoştinta cetăţenilor Municipiului Turda că sunt în execuţie următoarele lucrări de reabilitare/modernizare străzi:

- modernizare strada Poiana – se execută lucrări de bordurare trotuare şi carosabil, infrastructură drum (săpături, umpluturi cu piatră);
- reabilitare strada Salinelor – se execută lucrări de frezare asfalt degradat, urmat de aşternerea unui strat de uzură din asfalt;
- reabilitare strada Câmpiei: au început lucrări de degajare a acostamentelor de surplusul de criblură, urmată de decolmatarea şi reabilitarea rigolelor de colectare/dirijare ape pluviale; se va interveni ulterior la reabilitarea părţii carosabile prin frezarea asfaltului degradat şi aşternere strat de uzură nou din asfalt;

Totodată, informăm cetăţenii Municipiului Turda că este interzisă aruncarea/depozitarea deşeurilor menajere, a deşeurilor rezultate din construcţii şi a deşeurilor de natură vegetală la capete de străzi sau în diverse alte zone de pe domeniul public al Municipiului Turda.

Autoritatea publică locală prin serviciile specializate (Serviciul Public Poliţia Locală Turda) va desfăşura acţiuni permanente de supraveghere, şi, dacă este cazul, de sancţionare a persoanelor care nu respectă normele elementare de conduită civică şi de protecţie a mediului aruncând deşeuri de orice natură pe domeniul public. Precizăm faptul că în fiecare an din bugetul local al Municipiului Turda se achită operatorilor de salubritate sume considerabile pentru curăţarea şi igienizarea rampelor ilegale de deşeuri. Dorinţa administraţiei publice locale şi, suntem convinşi că şi dorinţa locuitorilor turdeni este de a avea un oraş curat şi primitor.

De asemenea, reamintim faptul că operatorul serviciilor de salubritate S.C. PRIVAL SERVIS ECOLOGIC S.A. pune la dispoziţia cetăţenilor (contra unei sume modice) containere specializate de colectare a deşeurilor din construcţii. Telefon de contact: 0755/643.452.

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TURDA
DIRECŢIA TEHNICĂ

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS