Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Concursul de angajare la SPAS Turda a fost suspendat

Administraţie
Tools
Typography

După ce anunţase un concurs de recrutare pentru funcţia de referent III / superior la compartimentul de contabilitate din cadrul SPAS Turda, acum administraţia locală turdeană anunţă suspendarea concursului.

Iată cum sună anunţul transmis de Primăria Turda:

În urma adresei Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici Bucureşti cu nr. 16481/2016 cu privire la organizarea concursului de recrutare pentru funcţia publică de referent III/ superior din cadrul Compartimentului Contabilitate, Salarizare, Resurse umane a Serviciului Public de Asistenţă Socială Turda, programat a se desfăşura în data de 20.04.2016, vă comunicăm faptul că acesta se suspendă până la o dată care va fi anuntaţă ulterior prin mijloacele legal recomandate de legislaţia în vigoare.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Serviciul Public de Asistenţă Socială Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS