Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Anunţ: La Câmpia Turzii se aşteaptă oferte pentru planurile de parcelare

Administraţie
Tools
Typography

Municipiul Câmpia Turzii, vă invită să participați cu ofertă la achiziția directă ”Servicii de arpentaj cadastral, de realizare a planurilor parcelare pentru U.A.T.  Câmpia Turzii” , conform O.U.G. Nr. 34/2006 cu modificările și completările ulterioare.

Informații privind desfășurarea achiziției directe se pot obține accesând siteul www.campiaturzii.ro, secțiunea Știri de interes public, comunicate/Achiziții directe, E-mail: achizițThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefon: 0264366399.

Şef Serviciu R.I.A.P.,
Mihaela POPA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS