Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Primarul turdean Tudor Ştefănie se autosesizează de Ziua Internaţională a Presei Libere

Administraţie
Tools
Typography

Într-un comunicat transmis de Primăria Turda şi semnat de primarul Tudor Ştefănie se arată grija administraţiei locale turdene şi a edilului turdean pentru presa liberă.

Iată ce se transimte în comunicatul transmis:

"În urmă cu 25 ani era celebrată pentru prima data Ziua Internaţională a Presei Libere. Astăzi, la data de 20 aprilie 2016, transmitem tuturor publicaţiilor, jurnaliştilor, reprezentanţilor mass media din presa scrisă, radio şi televiziune putere de muncă şi mult succes în activitatea pe care o vor întreprinde.
Susţinem libertatea de exprimare prin intermediul presei care în fond contribuie la consolidarea principiilor democraţiei, legiferată fiind chiar prin Constituţia României şi le urăm tuturor celor care activează în acest sector tradiţionalul «La mulţi ani»!

Păi vă daţi seama că la umbra posibilei legi a defăimării propusă de Liviu Dragnea, la cum acţionează parte din presa turdeană, unii dintre cei care tot insistă (fără să înţelegem de ce) neapărat să deţină frâiele puterii din motive doar de ei înţelese şi în detrimentul cetăţenilor ar fi fost mult mai tentaţi să adreseze urarea "La mulţi ani cu executare!"?

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS