Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Dorin Lojigan vede un viitor pentru parcul din Câmpia Turzii | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Într-o discuţie purtată cu primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, acesta s-a referit din nou la ceea ce cu câţiva ani în urmă - pe când ocupa funcţia de viceprimar - numea proiectul său de suflet: parcul mare din Câmpia Turzii.

Dorin Lojigan a mărturisit că a revenit asupra acestei idei după ce ea nu p’ărea să fi fost agreată de fostul primar Radu Hanga: “domnul primar Radu Hanga a înţeles să ţină proiectul la sertar. Acuma, având acces la sertarul dumnealui, l-am găsit şi am de gând să continuu acel proiect pentru că există fonduri europene suficiente şi linii deschise pentru a putea obţine bani pentru acel parc”.

Definind concursul de idei pentru amenajarea parcului ca fiind un proiect important, Dorin Lojigan - menţionând că la un moment dat chiar exista un protocol semnat cu Ordinul Arhitecţilor în vederea organizării şi desfăşurării unui concurs de proiecte pentru amenajarea parcului - a ţinut, totuşi, să precizeze: “Nu este neapărat un moft al lui Lojigan să facă parcul ăsta şi nici o idee de campanie”.

Făcând referire la municipiul vecin, Turda, care are salina şi are în apropiere Cheile Turzii - Dorin Lojigan ţinând să felicite administraţia Ştefănie pentru gestionarea obiectivului turistic turdean - primarul Câmpiei Turzii era optimist privind în viitor: “Dacă facem acest parc la un standard care să merite, el poate fi introdus într-un astfel de circuit ca turistul care vine la salină şi rămâne peste noapte la vreo pensiune din Turda, de ce să nu vină să viziteze şi parcul din Câmpia Turzii şi să servească masa la un restaurant lângă acest parc şi aşa mai departe?”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS