Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Consilierul Ciprian Rigman a solicitat - şi obţinut - dublarea sumei cu care sunt premiaţi elevii cu media 10 la Evaluarea Naţională

Administraţie
Tools
Typography

Proiectul de hotărâre “privind premierea elevilor care au obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională 2016” a fost elaborat din iniţiativa primarului Cristian Matei şi se referea la premierea elevilor care îndeplineau respectiva condiţie.

Potrivit primului articol al proiectului de hotărâre, suma propusă pentru premierea celor doi elevi în cauză - ambii absolvenţi ai Şcolii Gimnaziale “Avram Iancu” din Turda - era în cuantum de 1.000 de lei pentru fiecare elev.

La dezbaterea în plen a proiectului de hotărâre, consilierul PNL Ciprian Rigman a avut un amendament.

Prezent mai pregnant în sfera educaţiei, Ciprian rigman a propus: “Având în vedere faptul că doar 4 elevi de gimnaziu au obţinut media 10 la testele naţionale - din care doi aparţin municipiului Turda - să dublăm suma, cuantumul premiilor, de la 1.000 de lei, la 2.000 de lei”.

Propunerea a fost îmbrăţişată atât de primarul Cristian Matei - “În principiu sunt de acord. Prima propunere a fost 500 de lei şi mi s-a părut puţin. Am propus 1.000 de lei dar, într-adevăr, dacă sunt două persoane, nu este nicio problemă” - cât şi de preşedintele de şedinţă Nicolae Roş - “Şi eu susţin această propunere. Toată lumea se întreabă cât costă învăţarea, câţi bani, câte sacrificii, câte renunţări, dar nimeni nu se întreabă cât costă neînvăţatul” - consilierul PSD adăugând: “Aşa vom putea stabili şi stimula foarte mulţi tineri să înveţe”.

Nu în ultimul rând, primarul Cristian Matei a venit cu o propunere: “Aş dori, dacă sunteţi de acord, începând de acum să susţinem această premiere a excelenţeiîn toate doimeniile unde se realizează excelenţă”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS