Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sun, Aug
57 New Articles

Punct de sacrificare a mieilor si iezilor, amenajat la Câmpia Turzii

Administraţie
Typography

Primăria Municipiului Câmpia Turzii informează cetățenii că începând de astăzi, 19 aprilie 2019 s-a demarat activitatea de sacrificare a mieilor si iezilor în Punctul de sacrificare din Târgul de animale vii, situat pe str. George Coşbuc, nr.26.

Astfel, în perioada 19-20 aprilie 2019, respectiv 25 -27 aprilie 2019, între orele 8:00 -16:00, persoanele care achiziţionează miei ori iezi, au posibilitatea să îi sacrifice în cadrul punctului de sacrificare autorizat menționat mai sus.

Precizăm faptul că, din cauza pestei porcine africane, funcționarea târgurilor este suspendată pe o perioadă nedeterminată, iar mieii si iezii se vor vinde doar pentru sacrificarea în Punctul de sacrificare autorizat de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Cluj.

Locația destinată sacrificării animalelor este amenajată pentru a asigura condiţiile de igienă pentru tăierea şi prelucrarea primară (jupuire şi eviscerare parţială) a mieilor şi iezilor.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii atenționează cetățenii asupra importanței achiziționării cărnii și a celorlalte produse de origine animală din puncte organizate în condiţiile legii şi amenajate corespunzator, în care se asigură supravegherea sanitar-veterinară şi în care sunt respectate condiţiile de igienă, cerinţele legale privind identificarea şi bunăstarea animalelor şi gestionarea materialului cu risc specific.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS