Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

VIDEO | Au reînceput lucrările pe străzile din Turda

Administraţie
Tools
Typography

Au intrat în lucru străzile Ecaterina Teodoroiu, Ion Moldovan, Macilor (bloc K1) și proiectele urbane Oprișani 3A și 3B, respectiv str. Amurgului, Toamnei, curtea interioară Lianelor – Toamnei – Amurgului – Lotus. De mâine vom demara lucrările și în zona Narciselor 4-6 și Zorilor 4-10.

În principal se efectuează lucrări de bordurare, săpături și curățare a vegetației. Ne dorim să rezolvăm în această perioadă toate etapele care nu presupun așternerea straturilor de asfalt, astfel încât în momentul în care condițiile meteo vor permite, să putem finaliza lucrările.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS