Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Bătaie de joc la adresa Turzii? Mizeria devine un brand pentru oraş, sau pentru unii cetăţeni?

Administraţie
Tools
Typography

Pe grupul “Azi în Turda” de pe reţeaua de socializare facebook a apărut o postare al cărei mesaj poate părea de-a dreptul revoltător, cu atât mai mult cu cât scoate în evidenţă unele practici ce vin tocmai în contradictoriu cu un trai social civilizat.

Iată postarea care scoate în evidenţă faţa urâtă a unei realităţi pe care unii parcă mai degrabă ar vrea să o ascundă sub preş, dar o realitate care este, până la urmă, evidentă:

Este de-a dreptul revoltător cum pot anumite persoane să își bată joc de orașul nostru!
Zeci de saci de gunoi menajer, PET-uri și alte resturi au fost adunate de echipa de salubritate din mai multe zone ale Turzii.
S-a intervenit cu precădere în zona podului din Micro 3, Cetatea Romană și pe Valea Racilor.
Lipsa responsabilității și a respectului pentru spațiul comun este de nedescris, iar imaginile vorbesc de la sine.
Chiar dacă Politia Locală desfășoară permanent acțiuni de prevenție și/sau sancționare a celor responsabili, se pare că nu este suficient.
În cazul în care surprindeți astfel de comportamente necivilizate vă rugăm să sunați la dispeceratul Poliției Locale - 0264 317 303 și 0731 300 903.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS