Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

VIDEO | Matei Cristian: “Am început lucrările de modernizare a străzii Tudor Arghezi din carierul Primăverii”

Administraţie
Tools
Typography

Edilul turdean a adăugat că, în cartierul Primăverii, au început lucrările de modrnizare a străzii Tudor Arghezi. Ca de obicei, primarul turdean a transmis informaţia pe reţeaua de socializare facebook.

Iată ce explică primarul Cristian Matei în postarea sa:

Proiectul presupune modernizarea din temelii, începând de la fundația carosabilului, așternerea de asfalt, realizarea trotuarelor, a spațiilor verzi, a sistemelor de captare a apei pluviale, coborârea în subteran a curenților slabi și realizarea unui sistem complet de iluminat public.

Pentru că sunt lucrări de anvergură și săpătura pentru fundația carosabilului se face la adâncime considerabilă, rugăm riveranii să fie înțelegători și să privească cu optimism această etapă, deoarece disconfortul nu va mai dura mult și la final totul va fi foarte frumos.

Una câte una, toate străzile din Cartierul Primăverii vor fi complet modernizate, atât din punct de vedere al infrastructurii de apă și canalizare, cât și din punct de vedere al infrastructurii rutiere și pietonale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS