Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Fiii satului la Viisoara

Eveniment
Tools
Typography

Fiii satului s-au întâlnit duminică la Viişoara cu ocazia unei serii de manifestări organizate cu ocazia sărbătoririi comunei.

Manifestările au început la orele 10.00 cu o slujbă religioasă oficiată la biserica din Viişoara, după care au continuat la grădina de vară a comunei.
Printre oaspeţii pe care Ioan Roman i-a urcat pe scenă alături de sine în vederea deschiderii oficiale a Zilelor Comunei s-au aflat preşedintele Consiliului judeţean PSD (Remus Lăpuşan), primarul Câmpiei Turzii (Radu Hanga), directorul întreprinderii Clujana dar şi consilierii locali Ioan Plăcintar, Liviu Berar, Ana Mornea, Ioan Tătar, Artenie Hegheş şi profesorul Victor Gal.
Considerând că într-o zi frumoasă de toamnă în care locuitorii comunei se pot bucura de roadele muncii de peste an, primarul Ioan Roman le-a urat tuturor care poartă nume de Maria, Marin sau derivate un sincer şi călduros "La mulţi ani!" după care - asigurându-i pe cei prezenţi că Primăria, Consiliul Local şi Căminul Cultural din Viişoara au organizat pentru toţi un spectacol deosebit - Ioan Roman a adresat şi o invitaţie: "să vă simţiţi bine, să mâncaţi să nu vă săturaţi, să beţi şi să nu vă îmbătaţi şi diseară toată lumea să meargă mulţumită acasă".
"Sunt foarte bucuros că am revenit la Viişoara", spunea şi Remus Lăpuşan care, recurgând la un proverb românesc - "Omul se cunoaşte după fapte, aşa cum pomul se cunoaşte după roade" - le-a spus viişorenilor: "eu cred că aici, la Viişoara, dumneavoastră aţi dovedit în timp că sunteţi nişte oameni deosebiţi, nişte oameni foarte harnici şi, în timp, aici, împreună, aţi construit una din cele mai frumoase comune ale judeţului Cluj. Sunteţi una din comunele cu care noi ne mândrim în acest judeţ şi sunt convins că, împreună, veţi demonstra că puteţi fi din ce în ce mai buni şi, cu siguranţă, lucrurile vor fi din ce în ce mai bune pentru comuna dumneavoastră".
După ce primarul Radu Hanga le-a urat tuturor distracţie plăcută, o zi frumoasă şi multă sănătate, primarul comunei Viişoara a declarat deschisă ediţia din 2013 a sărbătorii după care a venit rândul Anei Cristurean să preia rolul de gazdă a evenimentului.
Exprimându-şi speranţa că momentul festiv le va oferi tuturor şi ceva pentru suflet, Ana Cristurean a invitat corul format din cadrele didactice din comună să începă seria de momente artistice de la Viişoara, cor care a fost acompaniat, la acordeon, de învăţătorul Vasile Tămăşan.
Printre cei care au mai urcat pe scena de la Viişoara au fost ansamblul "Mugurelul", formaţiile de dansuri populare din Triteni, Urca, Târgu Mureş, Ceanu Mare, Mihai Viteazul, Viişoara, precum şi formaţia de dansuri maghiare, formaţia de dans sportiv de la Triteni, fanfara Promenada sau orchestra "Doina Arieşului" condusă de Nelu Gabor.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS