Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

AFV - Mos Craciun pentru nevoiasi

Social
Tools
Typography

Asociaţia Femeilor Voluntare de la Luna s-a pregătit pentru sărbători... S-a pregătit să ajute de sărbători, persoanele avute în vedere fiind vârstnici nevoiaşi din comună.

În dimineaţa zilei de vineri, 20 decembrie, la reşedinţa Susanei Mirică - cea care are rol de coordonator al activităţilor asociaţiei - erau prezente mai multe membre ale AFV care se ocupau cu constituirea pachetelor care urmau să fie duse la cele 90 de persoane cărora le erau destinate.
"În cadrul întâlnirilor care le-am avut la şcoală am făcut o listă şi am stabilit nişte criterii: în funcţie de vârstă, de sănătate, de posibilităţi materiale şi probleme sufleteşti - că sunt bătrâni la care copiii sunt plecaţi, poate pe unii i-au uitat, poate copiii nu mai au posibilitatea să se gândească la ei - şi astea sunt criteriile după care ne-am orientat", explica Susana Mirică modul de "selectare" a destinatarilor pachetelor pregătite pentru sărbători.
Un pachet conţine suc, ulei zahăr, orez, portocale, cozonaci, prăjituri moi şi un Moş Crăciun de ciocolată, preciza Susana Mirică adăugând că valoarea totală a pachetelor se ridică undeva la 3.500 de lei. Despre produsele care constituiau pachetele susana Mirică spunea: "Au fost achiziţionate prin contribuţia benevolă a fiecărei membre din asociaţie şi prin contribuţia unor prieteni din Luna şi din Cluj-Napoca, nişte prieteni foarte dragi care ne-au ajutat substanţial ca să putem să facem aceste cadouri".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS