Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Cristian Matei: Succes în noul an şcolar!

Diverse
Tools
Typography

Dragi elevi și părinți, stimați profesori, ultimii ani ne-au demonstrat că prin cooperare, optimism și încredere putem trece lin prin toate provocările care apar.

Astăzi, indiferent de etapa vieții de elevi pe care o încep copiii sau nepoții noștri, învăluiți de noi speranțe, pornim la drum cu noi perspective, cu sufletul deschis.

Vreau să vă asigur de tot suportul actualei administrații pentru dezvoltarea infrastructurii educaționale din oraș pentru ca atât elevii cât și profesorii să beneficieze de cele mai bune condiții pentru desfășurarea actului educațional.

Dacă anul trecut a fost un an școlar cu rezultate deosebite, am certitudinea că noul an școlar va fi unul cu și mai multe rezultate de excepție! ✌️

Așadar, nu-mi rămâne decât să vă urez tuturor mult succes la început de drum!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS