Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, Nov
135 New Articles

Două Eleve - Cele mai Implicate Voluntare din România!

Diverse
Tools
Typography

Celia Popa și Elizabeth Kiraly, voluntare în cadrul Alianței pentru Mobilitate Socială - zona Arieș, au câștigat Locul 1 și 2 la secțiunea tineret din cadrul Galei Voluntariatului din România.

Ambele sunt eleve la Colegiul Național "Mihai Viteazul" din Turda și aveau 17 ani în perioada în care au participat inițiativele care le-au adus premiul cel mare la Gala Voluntariatului.  Cu toate că sunt doar în liceu, Celia și Lizi reușesc să facă ceea ce mulți adulți reușesc doar cu dificultate - să fie niște adevărați lideri pentru cei din jurul lor!

Celia a fost cu precădere apreciată la nivel național pentru Academia Civică, o inițiativă prin care zeci de tineri au învățat să dezvolte inițiative comunitare și au primit ulterior sprijin să le implenteze.

Lizi a fost cu precădere apreciată la nivel național pentru Studioul Civic, o inițiativă prin care zeci de tineri au creat video-uri de promovare a sănătății mintale care au ajuns la aproape jumătate de milion de români prin social media.

De asemenea, cu excepția celor două proiecte menționate, o mare parte din inițiativele implementate de către #Super-Voluntarele noastre au fost implementate în cadrul proiectului Consiliul Tinerilor Turda - finanțat prin programul Corpul European de Solidaritate al Uniunii Europene.

Comunitatea Urbană Arieș arată încă odată că oricine care se dedică să facă lumea un loc un pic mai bun poate ajunge un erou. Felicitări Celia, felicitări Lizi! ❤️ Sunteți o inspirație pentru noi toți!

Gala Voluntariatului din România a fost organizată de Comunitatea ONedu România și a urmărit premierea celor mai bune inițiative de voluntariat din România.

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele noastre, urmărește pagina de Facebook AMoS: Alianța pentru Mobilitate Socială (https://www.facebook.com/amos.faptebune), pagina de Instagram @amos.romania (https://www.instagram.com/amos.romania/).

Având un istoric de implicare în comunitate de mai bine de opt ani, Alianța pentru Mobilitate Socială are ca scop creșterea gradului de mobilitate socială a locuitorilor și dezvoltarea societății civile din zona Comunității Urbane Arieș. Alianța găzduiește organizații non-profit care desfășoară inițiative civice și educaționale, misiunea sa fiind de a crea contextul pentru dezvoltarea potențialului uman.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS