Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Consiliul Județean a finalizat eficientizarea energetică, cu fonduri europene, a Școlii Profesionale Speciale Samus

Diverse
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de construcții și instalații aferente proiectului european „Creșterea eficienței energetice a clădirilor școală, atelier și sală de sport cu bază de recuperare în cadrul Liceului Tehnologic Special Samus”, instituție de învățământ aflată în subordinea forului administrativ județean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Am reușit finalizarea, cu bani europeni, a unui nou obiectiv în domeniul educațional, prin intermediul căruia oferim elevilor condiții optime de învățare. Acest proiect vine în completarea altuia, derulat de noi tot cu fonduri europene, ce a vizat cantina și internatul. Continuăm să dezvoltăm infrastructura școlară și urmărim constant adaptarea la nevoile elevilor și la cele mai noi standarde în domeniu, motiv pentru care, cât de curând, vom dota Școala Samus, tot din fonduri nerambursabile, cu mobilier modern, echipamente IT și materiale didactice”.

Astfel, la nivelul corpurilor de clădire au fost executate, în principal, lucrări de tâmplărie și anvelopare a clădirilor. De asemenea, au fost efectuate lucrări de refacere atice, de înlocuire a învelitorilor și a sistemului de jgheaburi și burlane. Totodată, au fost refăcute finisajele interioare și exterioare, suportul luminator, trotuarul perimetral și rampa de acces, fiind instalate și sisteme alternative de producere a energiei prin panouri solare și pompe de căldură.

Valoarea totală a lucrărilor este de  9.028.805,90 lei fără TVA. 

Reamintim în acest context faptul că, la nivelul unității școlare situată pe strada Ialomiței nr. 17, din Cluj-Napoca, Consiliul Județean a finalizat anterior un alt proiect, finanțat tot din bani europeni, care a vizat creșterea eficienței energetice a clădirilor cantină și internat.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS