Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Sun, Dec
134 New Articles

Creșterea Inteligenței Emoționale în comunitatea din Câmpia Turzii - Proiectul APT pentru Dezvoltare

Diverse
Tools
Typography

Asociația Activ Pentru Tine pregătește un nou proiect de educație!  “APT pentru Dezvoltare” constă în organizarea de cursuri cu copiii de la Școala Pavel Dan de pe Șarât, având ca scop regenerarea capacității de emulație și reacție a comunității prin actul artistic.

Cursurile vor fi organizate pentru 100 de copiii din clasele 0, a I-a, a II-a, a III-a și a IV-a și vor fi adaptate la nivelul de dezvoltare și nevoile lor specifice. Acestea se vor desfășura în timpul orelor de curs și vor avea loc în incinta școlii.

Echipa de traineri acreditați va organiza un total de 5 cursuri, cu o durată de 50 minute fiecare. Întâlnirile includ o varietate de activități distractive și educaționale, precum și gustări sănătoase și nutritive pentru copii.

În plus, proiectul are ca obiectiv implicarea cadrelor didactice, părinților și a comunității locale în procesul educațional, iar la final se va organiza un spectacol de teatru pentru copii.

Proiectul se va desfășura în perioada 5 Octombrie - 28 Noiembrie 2023 și este finanțat de Primăria Municipiului Câmpia Turzii.

Despre Activ Pentru Tine:
Asociația Activ Pentru Tine, înființată în 2021, are ca obiectiv educarea și formarea comunității, pentru îmbunătățirea calității vieții și creșterea nivelului de integrare socială. Până în acest moment asociația a ajutat peste 100 de persoane în nevoie, a dus 25 copii nevoiași în tabără, a ajutat 50 de ucrainieni și a ținut ateliere de educație emoțională pentru 400 de copii.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați:
Facebook @ActivPentruTine
Instagram @ActivPentruTine www.activpentrutine.ro

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS