Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

CTVUCT Made For Europe

Diverse
Tools
Typography

Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu" din Campia Turzii a reprezantat judetul Cluj, prin eleva Ciotlaus Diana, la cea de-a VIII-a editie a Concursului National MADE FOR EUROPE, concurs finantat de Ministerul Educatiei Nationale. Concursul a fost deschis unitatilor de invatamant preuniversitar implicate in proiecte finantate prin programele Uniunii Europene.

Faza nationala a acestui concurs a avut loc in perioada 8-12 aprilie 2014 la Brasov, la Colegiul National Unirea. Diana Ciotlaus, eleva Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu", a obtinut locul al III-lea. Brosura realizata in cadrul proiectului Comenius Homo Economicus cuprinde informatii utile legate de costul vietii in 8 tari europene si puterea de cumparare, teme de interes atat in Romania cat si in celelalte tari membre UE.
La faza judeteana a acestui concurs din 22 martie 2014, Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu" din Campia Turzii a participat cu doua produse: o brosura si un calendar. Ciotlaus Diana XII L3 a obtinut premiul I si Giurgiu Ionut XII L1 a obtinut locul al III-a. Elevii au fost indrumati de prof. Monica Trif in colaborare cu prof. Mirela Baginean, prof. Cristina Sopterean si prof. Elena Bindean.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS