Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Compania de Salubritate Campia Turzii: "Sustinem micii ecologisti"

Diverse
Tools
Typography

În data de 02.06.2014, prichindeii Grădiniței din Viișoara, au organizat un Carnaval al costumelor Eco, pentru a marca într-un mod mai special Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită la 1 Iunie.

Deoarece tema carnavalului a fost ecologia, Compania de Salubritate Campia Turzii, a avut onoarea de a participa și susține acest proiect prin ridicarea, de la grădiniță, a 500 de kg de hârtie și carton reciclate prin efortul celor mici. Munca lor a fost rasplatita cu premii constând în rechizite și papetărie de care cei mici au nevoie la activitățile zilnice desfășurate în gradiniță, sperând ca ei să înțeleagă mesajul "Împreună pentru un mediu mai curat, mai sănătos".
Toți copiii au fost premiați pentru costumele lor originale confecționate din materiale reciclabile, din juriu făcând parte și directorul Companiei de Salubritate dl. Șandru Ioan Lucian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS