Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Elevii de la Avram Iancu din nou pe locul intai

Diverse
Tools
Typography

La final de mai, s-a desfăşurat în municipiul Turda competiţia şcolară "Sanitarii pricepuţi", ediţia din 2014 fiind organizată în incinta Liceului Teoretic „Liviu Rebreanu".

Concursul a fost organizat atât pentru elevii de liceu, cât şi pentru gimnaziu, fiind prezente patru echipaje pentru nivelul liceal şi cinci echipaje reprezentând şcolile gimnaziale.
La finalul concursului, echipajul Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu" din Turda a fost declarat câştigător pentru nivelul gimnazial, echipaj format din elevii Anamaria Raita, Raul Petric, Bogdan Stan, Georgiana Sălcudean, Vlad Fazekas şi Vera Verneş, copiii fiind îndrumaţi de către prof. Anca Zold, profesor de biologie la şcoala amintită.
„Cu sprijinul Crucii Roşii Cluj, elevii au învăţat tehnici de prim ajutor pe care le-au pus în practică în timpul concursului. Elevii au fost evaluaţi de reprezentanţi ai Spitalului Municipal Turda şi ai Crucii Roşii Cluj." – ne-a declarat prof. Anca Zold.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS