Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Medalii de aur si argint aduse din Turcia de tinerii "cercetatori" turdeni

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
În perioada 19-25 aprilie 2015 trei elevi ai Colegiului Naţional "Mihai Viteazul" Turda au participat, ca reprezentanţi ai României, la cea de-a XXII-a Conferinţă Internaţională a Tinerilor Cercetători (International Conference of Young Scientists - http://icys2015.izmir.edu.tr).

Evenimentul s-a desfăşurat la Universitatea din Izmir, Turcia unde tinerii turdeni au obținut rezultate remarcabile.


Andrei Georgescu

Elevul Andrei Georgescu (clasa a XII-a B), sub îndrumarea prof. dr. Dumitru Georgescu şi a lect. dr. Mircea Anton de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Mediului Cluj-Napoca, a obținut medalia de aur la secțiunea Life Science.


Ciprian Ioan Oşan

Elevul Ciprian Ioan Oşan (clasa a XI-a B), sub îndrumarea prof. Ligia Mînican şi a prof.dr. Dumitru Georgescu, a obținut medalia de argint la secțiunea Environmental Sciences (științele mediului).


Raul Flaviu Chiorean

Elevul Raul Flaviu Chiorean (cl. a XII-a A), sub îndrumarea prof. Gabriel Teodorescu, a obținut un premiu special la secțiunea Mathematics (matematică).

Criteriile de selecție pentru astfel de ateliere de cercetare vizează inovarea și creativitatea, precum și sustenabilitatea rezultatelor. Pentru dedicaţie, determinare și temeinicie îi felicităm pe toţi, profesori și elevi deopotrivă!

Director,
Prof. Gheorghe LOBONŢ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS