Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Investitie neterminata la o scoala din Mihai Viteazu

Diverse
Tools
Typography

Cu câteva zile înainte de începerea noului an şcolar 2015-2016, primarul comunei Mihai Viteazu a menţionat că încă este o investiţie care nu se finalizează până la festivitatea de începere a cursurilor.

Deşi spunea că totul este în regulă la unităţile de învăţământ de pe teritoriul comunei, primarul Zeng Ioan nu a evitat să precizeze că "O singură problemă avem: o investiţie sportivă în curtea uneia din şcoli care, parcă, nu se termină până la ziua începerii noului an şcolar, dar atât".

Aceasta este, spunea primarul comunei Mihai Viteazu, singura problemă care există legat de situaţia instituţiilor de învăţământ de pe raza comunei, dar o problemă care nu împiedică desfăşurarea în bune condiţii a cursurilor.

"E vorba de şcoala veche, cea vizavi de Primărie. Se face o investiţie de 230.000 de lei, cu teren sintetic, cu gard înalt şi aşa mai departe. Asta nu este chiar gata. Suntem la final, dar parcă nu e respectat termenul de finalizare" explica Zeng Ioan.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS