Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Fosa septica - alternativa de moment pentru care s-a optat la scoala din Luncani

Diverse
Tools
Typography

Pe raza comunei Luna, singura şcoală în legătură cu care primarul Laurenţiu Tör şi-a exprimat ceva nemulţumiri este şcoala din satul Luncani, comuna Luna.

Deşi despre sat am mai discutat şi, cu atât mai mult, despre lucrările pe care le execută societatea Napoca, iată că întârzierile de care societatea respectivă s-ar face vinovată ies din nou la iveală, de această dată într-un alt context: "sunt probleme cu apa de la şcoala din Luncani unde se va da drumul în momentul în care recepţia cu Napoca e rezolvată. Şi atunci va merge canalizarea şi apa", spunea primarul comunei Luna.

Referitor la canalizare, însă, Laurenţiu Tör preciza că "la momentul de faţă e o fosă la şcoala din Luncani", în timp ce despre apă primarul spunea că deşi e o problemă cu alimentarea pe reţea, totuşi, "copiii au apă, li se aduce tot ce trebuie".

Iar dacă problema cu apa potabilă pare să-şi fi găsit o soluţie de moment, Laurenţiu Tör preciza, din nou, cu referire la canalizare: "grupurile sanitare funcţionează, dar cu fosă septică, aşa cum am spus" dar şi că "În momentul în care va fi recepţionată lucrarea, automat se va da drumul şi vor avea canalizare".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS