Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr

Tânăr turdean depistat conducând prin Câmpia Turzii în baza unui permis de conducere suspect a fi falsificat

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 28 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia-Turzii au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Turda, care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din Câmpia Turzii, fără a avea permis de conducere.

În momentul controlului efectuat de polițiști, tânărul a prezentat un permis de conducere din Polonia, care ridica suspiciunea că ar fi falsificat.

Polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS