Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Tue, May

L-AȚI  VĂZUT? Minorul a plecat de la domiciliu şi a fost căutat cu voluntari

Aiţilop
Tools
Typography

Un minor în vârstă de 13 ani, din comuna/sat Florești, a plecat de la domiciliu în data de 27 ianuarie a.c., însă nu s-a mai întors.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, PLEȘA LUCIAN MARIAN, în vârstă de 13 de ani, din comuna/sat Florești, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE - înălțime aproximativ 1.50 m, greutate 50 kg, păr șaten închis, scurt.

La momentul plecării, acesta purta o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare gri închis, încălțăminte sport de culoare alb cu albastru, precum și o mască de protecție de culoarea neagră cu un desen tip flacără.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

UPDATE 28.01.2021, 16:24
Pentru localizarea și depistarea minorului sunt desfășurate toate activitățile specifice, fiind alertate toate echipajele și efectivele aflate în teren, de la nivelul tuturor unităților aflate în subordinea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Secțiile Regionale de Poliție Transporturi sau alte Inspectorate de Poliție din țară, precum și alte instituții de menținere a ordinii și siguranței publice.

UPDATE 29.01.2021, 19:47
La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 17.55, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au fost sesizați printr-un apel telefonic de către o persoană care relata faptul că în localitatea Baciu, ar fi observat un adolescent cu semnalmentele minorului de 13 ani, căutat de autorități.
La scurt timp, echipaje mixte de polițiști și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca s-au deplasat în zona indicată de apelant, unde a fost depistat și identificat minorul de 13 ani, din localitatea Florești, plecat voluntar de la domiciliu la data de 27 ianuarie a.c.
Din primele date, minorul se află într-o stare fizică bună, fiind transportat la unitatea de poliție, locație unde a fost solicitat un echipaj medical, fiind totodată informați părinții minorului, precum și reprezentanți ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecţie a Copilului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS