Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May

Bărbat găsit decedat într-o parcare de pe strada Lotus din Turda. Medicii nu au mai putut face nimic iar poliţia a deschis dosar penal

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 15.10, Poliția municipiului Turda a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că într-o parcare de pe strada Lotus, din municipiul Turda, un bărbat ar fi căzut și s-ar afla în stare de inconștiență.

În baza sesizării, la fața locului a fost dirijat un echipaj medical și o echipă operativă de polițiști. Medicii i-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma autopsiei medico-legale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS