Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Concurs de desen şi fotografie cu tematica apei dedicat elevilor

Actualitate
Tools
Typography

Apa este viață - Fiecare Strop contează! Povestea lui Strop - Picătura de apă. Ajută-l pe Strop să salveze Pământul! - Campanie de informare și conștientizare pentru un consum inteligent de apă

De Ziua Apei, 22.03.2016, Compania de Apă Arieș în parteneriat cu Vestra dă startul unei campanii de responsabilitate socială pentru un consum inteligent de apă. CAA și Vestra invită elevii claselor I - XII din Turda și Câmpia Turzii să participe la concursul de desen și fotografie cu tematica apei ce se va desfășura în perioada 22 martie - 01 aprilie 2016, într-o competiție de conștientizare pentru utilizarea responsabilă a resurselor de apă.

Trimite-ne un desen sau o fotografie iar noi te vom premia!

Poți câștiga una dintre cele 5 tabere de la Pensiunea Cai de Vis, din localitatea Vârful Câmpului (județul Botoșani), în perioada 4-8 iulie, puse la dispoziție de Vestra și pachete cu obiecte promoționale din partea CAA.

Concursul are două secțiuni:

Pentru elevii claselor I - VIII : Concurs de desen - Povestea lui Strop - Picătura de apă. Ajută-l pe Strop să salveze Pământul! Elevii vor desena cum cred ei că ar putea să îl ajute pe Strop să salveze Pământul.

Pentru elevii claselor IX - XII: Concurs de fotografie cu tematica apei - Apa este viață - Fiecare Strop contează! Elevii vor trimite via email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau prin intermediul paginii de facebook Compania de Apă Arieș fotografii reprezentative pentru tematica abordată.

Informaţiile despre concurs vor fi postate şi pe pagina web a Companiei de Apă Arieș www.caaries.ro la rubrica Campanii. La aceeaşi rubrică se va posta lista premianţilor. Toate desenele și imaginile intrate în concurs vor fi publicate în galeria foto a competiției. Un juriu va alege cele mai bune desene și fotografii, care vor face parte dintr-o expoziție organizată de CAA. Pe pagina de facebook a societății se vor posta noutățile despre concurs și desenele sau fotografiile participante.

Ești pasionat de desen sau fotografie? Fii creativ și participă la concurs!

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS