Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Mesaj de condoleanțe din partea colectivului Companiei de Apă Arieș

Actualitate
Tools
Typography

Colectivul Companiei de Apă Arieș își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea în neființă a colegului nostru Remus Filip, iar gândurile noastre se îndreaptă în aceste momente spre familia, prietenii și toți cei apropiați lui. 

Remus Filip a fost un tânăr cu o personalitate  deosebită, un bun coleg și prieten,  iar dispariţia lui atât de timpurie lasă un mare gol în viețile noastre. Nu-l vom uita niciodată! 

În aceste momente de adâncă tristeţe, transmitem îndoliatei familii, colegilor și tuturor celor apropiaţi sufletului său, întreaga noastră compasiune și sincere condoleanţe. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i aibă în pază familia.

Conducerea CAA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS