Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Wed, May
82 New Articles

Comunicat de presă - „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Administraţie
Tools
Typography
 

Numele beneficiarului: Municipiul Câmpia Turzii

Titlul proiectului: „Dezvoltarea infrastructurii TIC prin crearea de baze de date în format GIS în Municipiul Câmpia Turzii", PNRR/C10/I1.2-373

Obiectivul proiectului: Proiectul are ca scop dezvoltarea infrastructurii TIC prin crearea de baze de date în format GIS în Municipiul Câmpia Turzii.

Obiectivele proiectului:

 Implementarea unor soluții digitale, TIC, geospațiale integrate de management și vizualizare a bazelor de date spațiale.

Implementarea bazelor de date GIS de către Municipiul Câmpia Turzii prin digitalizarea realității din teren. 

Transpunerea informațiilor de interes public în format GIS (un format accesibil, ușor de utilizat și înțeles) și punerea la dispoziția cetățenilor a acestor informații.

Activitățile proiectului:

- Proiectul presupune implementarea unor soluții digitale, TIC, geospațiale integrate de management și vizualizare a bazelor de date spațiale. 

- Prin intermediul mapării informațiilor în format GIS, cetățenii pot urmări stadiul unor situații de construcții, evoluția anumitor indicatori economici,  date și informații în diverse domenii.

- Baza de date GIS este capabilă să spațializeze toate tipurile de date, rezultând astfel integrarea acestora într-o hartă sau aplicație. În același timp, îl ajută pe utilizator să vizualizeze distribuția elementelor pe o anumită suprafață precum și relația care există între ele. Astfel, se pot compune diverse straturi de date precum cel de imobile cadastrate, rețele utilitare, gospodării, spații verzi, etc., precum și orice altă informație sau document care se regăsește în Primăria Municipiului Câmpia Turzii în format fizic sau electronic.

Valoarea totală a proiectului: 2.929.006,50 lei

Data începerii și data finalizării: 21.12.2022 - 21.12.2025

Codul proiectului:PNRR/C10/I1.2-373. 144960/21.12.2023

Contact: Serviciul Management Proiecte și Dezvoltare Locală

Primăria Municipiul Câmpia Turzii

Câmpia Turzii, Laminoriștilor 2-4, județul Cluj

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel: 0364 135 628, www.campiaturzii.ro

 
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS