Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
88 New Articles

Ce au de votat consilierii turdeni în şedinţa de îndată din 16 septembrie

Administraţie
Tools
Typography

Membrii forului deliberativ local se întâlnesc vineri, 16 septembrie, în şedinţă convocată de îndată cu începere de la orele 10.00. Pe ordinea de zi a şedinţei care se desfăşoară în sala mare a Primăriei Turda se află două puncte:

1.Probleme ale Direcţiei Tehnice.

1.1 PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie (DALI) şi a principalilor indicatori tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii:”RK – Reabilitare pavilion central la Spitalul Municipal Turda”.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

2.Diverse (Propuneri. Întrebări. Interpelări). 

PRIMAR,
Matei Cristian Octavian
SECRETAR,
Paula Letiția Mic

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS