Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Thu, May
82 New Articles

VIDEO: Turdenii şi gunoaiele. Se desfiinţează încă o rampă clandestină. Reacţiile cetăţenilor!

Administraţie
Tools
Typography

Administraţia turdeană a decis să mai desfiinţeze o rampa clandestină unde se depozitau gunoaie. E vorba de rampa de pe strada Nicolae Teclu din Turda.

“Peste 200 de metri cubi de gunoi menajer, resturi vegetale sau provenite din construcții vor fi ridicate de Domeniul Public Turda până la sfârșitul săptămânii și transportate în locuri special amenajate” anunţa administraţia turdeană într-unul din grupurile de pe reţeaua de socialzare facebook, totodată precizându-se că “Pe lângă utilajele folosite, au fost mobilizați toți lucrătorii de la salubritate pentru a igieniza zona cât mai repede”.

Din nou administraţia turdeană face apel la cetăţeni să colaboreze pentru a se putea diminua numărul şi frecvenţa acestor practici care duc la depozitarea ilegala a dunoaielor: “În cazul în care surprindeți persoane care depozitează deșeuri de orice fel în locuri nepermise vă rugăm să sesizați Poliția Locală, telefon: 0264-317231, 0264-316681”.

Cum era de aşteptat, reacţiile cetăţenilor la momentul prezentării acţiunii de desfiinţare a rampei nu au întârziat să apară, unii cu nemulţumiri personale, alţii cu sarcasm sau alţii apreciind iniţiativa administraţiei locale:

“Da oare nu se mobilizează și sa ridice gunoiu stradal de pe Cuza Vodă ca de jumătate de an au cam uitat de el” (Gonczi Domokos)

“Așa așa faceti curat să aibă unde arunca altele” (Cosmin Pac)

“Ați putea să-i amendați pe toți locuitorii zonei ca ei au făcut mormanele de gunoi și le vor face incontinuare!” (Bolboaca Alin)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS