Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Irina Munteanu, nou subprefect al Clujului

Administraţie
Tools
Typography

În urmă cu două zile, noul subprefect al judeţului Cluj a fost numit în persoana Irinei Munteanu, din Câmpia Turzii, care a depus jurământul în funcţie joi, 30 ianuarie 2019, la sediul Prefecturii Cluj.

Cu o activitate remarcată în domeniul organizaţiilor neguvernamentale ca fost coordonator al centrului Carine, Irina Munteanu a fost, mai apoi - începând cu 2016 - director executiv în cadrul Direcţiei de Relaţii cu Comunitatea din Primăria Câmpia Turzii, funcţie pe care a ocupat-o până în prezent, când a făcut pasul spre funcţia de subprefect.

De asemenea, de remarcat este faptul că municipiul Câmpia Turzii se poate lăuda cu faptul că, pe lângă Irina Munteanu în funcţia de subprefect, tot din Primăria Municipiului Câmpia Turzii a pornit şi actualul prefect, Mircea Abrudean, cel care până să devină prefect, a deţinut funcţia de consilier în cadrul Serviciului Informare şi Relaţii Publice din cadrul Primăriei Câmpia Turzii.

De asemenea, trebuie amintit că la alegerile parlamentare din 2016 Irina Munteanu a pierdut şansa de a deţina funcţia de deputat în Parlamentul României din partea PNL.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS