Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Vor demara lucrările în cartierul Primăverii. Administraţia turdeană vă aşteaptă miercuri la consultări

Administraţie
Tools
Typography

Administraţia turdeană, inclusiv primarul Cristian Matei, aşteaptă cetăţenii din cartierul Primăverii din Turda la consultări şi discuţii privind lucrările care urmează a fi demarate în cartier.

Primarul Matei a anunţat această întânire pe pagina sa de facebook, precizând că miercuri, 5 februarie, la ora 16.00, împreună cu alţi reprezentanţi ai primăriei şi cu reprezentanţi ai Companiei de Apă Arieş, se vor afla pe strada Tudor Arghezi unde sunt aşteptaţi toţi locuitorii din zonă să vină cu propuneri şi sugestii.

Cu un titlu optimist de tipul “În curând vom demara lucrările de modernizare a străzilor în cartierul Primăverii”, iată anunţul făcut de primarul Matei pe pagina sa de facebook:

În acest context, voi susține alături de echipa responsabililor din Primărie cât și cu reprezentanții Companiei de Apă Arieș, o prezentare a lucrărilor pe care le vom efectua. Invităm toți locuitorii din zonă să participe la discuții și să vină cu propuneri sau sugestii înainte de începerea lucrărilor.
Întâlnirea va avea loc miercuri, 5 februarie, la ora 16.00, pe strada Tudor Arghezi.
Vă așteptăm!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS