Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Wed, May
82 New Articles

"Big brother" din comuna Mihai Viteazu nu e in beneficiul primariei | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

Primarul comunei Mihai Viteazu, Zeng Ioan, a dorit să facă o precizare în atenţia celor care au suspiciuni cu privire la cele două camere de monitorizare a traficului montate în proximitatea clădirii primăriei din comună.

"Aceste aparate care sunt puse aici lângă primărie nu sunt ale primăriei, n-au fost puse la propunerea noastră, nu ne-am putut opune să se pună fiindcă sunt pe domeniul public al statului, al CNADNR" spunea primarul comunei Mihai Viteazu explicând: "drumurile, trotuarele şi încă 10 metri de la mijlocul drumului sunt în domeniul lor, deci nu se poate face nicio investiţie fără aprobarea lor iar încasările nu sunt venit la bugetul local că sunt venit la bugetul de stat".

Precizând că "nici într-un caz nu are nicio vină primarul pentru aceste lucruri", Zeng Ioan mărturisea că face parte dintre cei care au fost amendaţi pentru întârziere de o zi la plata rovignetei care urmare a "vigilenţei" celor două camere de luat vederi.

"Îmi pare rău dacă cineva spune că în Mihai Viteazu se plătesc amenzi la aparatele acestea. Drumul este al Drumurilor Naţionale, nu este al comunei. Comuna nu poate repara şi întreţine acest drum, aşa că a rămas la Drumurile Naţionale. Numai în municipii şi oraşe există proprietari de drumuri" şi-a încheiat primarul Zeng Ioan precizările în acest sens.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS