Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Wed, May
82 New Articles

Proiectul Human lanseaza single-ul "Radioactive" | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

Inchide ochii si simte muzica. Asta este tot ceea ce conteaza!

Human este un nou proiect in muzica romaneasca. "Radioactive" este primul single lansat, o piesa care armonizeaza stiluri diferite, de la influente jazz, sunete electronice, alegeri vocale de blues, usor melancolice, pana la cadente indie-rock.

"Radioactive" este o melodie sincera, directa, fara filtre si fara o reteta anume. Este transpunerea in muzica a sentimentelor si emotiilor. Proiectul este nascut din dragostea universala si vorbeste despre adevar, despre cautarea drumului catre noi insine, despre introspectie.

Cu un stil inedit si un sound dreamy, proiectul aduce in acelasi loc producatori si compozitori care nu s-au intalnit niciodata, dar care vorbesc aceeasi limba - muzica.

Human este o extensie a noastra, latura umana a fiecarui om. Intregul proiect va fi conturat pe modalitati de a exprima emotii sincere, prin melodii personale, fara a le integra intr-un stil muzical anume.

No human being is illegal!

Make-up & Photo: Zsuzsanna Hidi
Model: Andreea Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS