Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Mon, May
82 New Articles

"Cine stie, castiga!" azi, la CNMV Turda

Diverse
Tools
Typography

În perioada 5 - 9 mai 2014, o echipă Radio România Cultural este prezentă la Turda pentru concursul cu public "Cine ştie, câştigă!" , precum şi pentru a realiza mai multe rubrici ale radioemisiunii "Bilet de îmbarcare".

Concursul se desfăşoară azi, 7.05.2014, începând cu ora 12.00, în sala festivă a Colegiului Naţional Mihai Viteazu, competiţie la care vor participa elevi de la Colegiul Naţional Mihai Viteazu, Colegiul Emil Negruţiu şi Colegiul Tehnic Dr. Ioan Ratiu. Din juriu vor foace parte primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, directorul Bibliotecii Municipale „Tteodor Murăşanu", Nicolina Halgaş şi sponsorul principal al acestui concurs, Gheorghe Balcău.
De asemenea, echipa Radio România Cultural, va realiza o serie de emisiuni ce au ca scop promovarea obiectivelor turistice, culturale, obiceiuri locale şi gastronomice din zona Turda.

Vă aşteptăm!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS