Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Mon, May
82 New Articles

Cristian Matei, la final de 2022: “Anul 2022 a fost un an prolific, dar avem certitudinea că anul 2023 va fi extraordinar”

Administraţie
Tools
Typography

Au fost finalizate și demarate multe proiecte, dar ne bucurăm că am reușit să obținem noi finanțări importante în valoare de 146.591.259 lei, principalele surse de finanțare fiind prin Planul Național de Redresare și Reziliență, programul national de investiții Anghel Saligny, POR 2014-2021 și Agenția Fondului de Mediu.

Aceste finanțări sunt cele prin care extindem transportul urban și periurban electric, modernizăm infrastructura rutieră din cartierul Primăverii, reabilităm termic 13 blocuri și implementăm noi proiecte sociale. Orașul nostru se schimbă și se schimbă în bine, vă asigur!

În acest an am reușit să modernizăm încă 17 străzi din municipiu, iar alte 20 de străzi sunt în proces de modernizare. În perioada 2016 – 2022, circa 120 de străzi sau curți interioare au fost asfaltate și modernizate.

Privind în urmă, îmi doresc să mulțumesc întregii echipe a Primăriei pentru implicare, devotament și responsabilitatea de care au dat dovadă.

Vă mulțumesc! Sunteți echipa pe care mulți primari și-ar dori să o aibă! Iar dumneavoastră, dragi turdeni, astăzi, în ultima zi din an, vă spun cu toată convingerea că anul 2023 va fi unul și mai bun! Alături de echipa mea voi munci și mai mult pentru a ajunge să transformăm acest oraș într-o bijuterie.

Vă doresc tuturor ca 2023 să vă găsească sănătoși, încrezători și bucuroși alături de familie, prieteni și rude. An nou fericit!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS