Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Mon, May
82 New Articles

Şedinţă extraordinară la Câmpia Turzii! E despre buget şi învăţământ

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia nr. 6/05.01.2023 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă extraordinară pentru luni, 09.01.2023, la ora 11.00.

Programată a se desfăşura online, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind acoperirea definitivă din excedentul bugetului local al Municipiului Câmpia Turzii a deficitului secțiunii de dezvoltare pe anul 2022 în sumă de 400.126,89 lei şi utilizarea excedentului în anul 2023 pentru acoperirea golurilor temporare de casă din excedentul anilor precedenți (Administrația piețelor).
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rețelei unităților de învățământ de pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Câmpia Turzii, care vor funcționa în anul școlar 2023-2024.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS