Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Tue, May
82 New Articles

Cupa Salina Turda - Concluziile executivului turdean

Administraţie
Tools
Typography

Organizarea de către S.C. Turda Salina Durgău S.A., Bazinul de Înot Didactic Turda în colaborare cu Cluburile sportive de înot din Municipiul Turda a celei de - a II-a ediţii a Cupei Salina Turda, reprezintă un motiv de bucurie pentru înotătorii care au urcat pe podium, primind felicitările cuvenite pentru întreaga pregătire sportivă demonstrată.

Totodată, considerăm că pentru Municipiul Turda organizarea concursului de nataţie desfăşurat în data de 17, respectiv 18 octombrie 2015, reprezintă un eveniment deosebit care promovează oraşul Salinei şi prin activitatea competiţională care a avut drept finalitate menţinerea spiritului competitiv al înotătorilor.

Primăria Municipiului Turda reprezentată prin intermediul domnului Primar Tudor Ştefănie transmite pe această cale felicitările conducerii şi întreg personalului angrenat în organizarea şi desfăşurarea acestei ediţii, arătându-ne susţinerea pentru ediţiilor ce vor urma.

De asemenea, executivul turdean felicită înotătorii participanţi, apreciind munca, devotamentul şi motivaţia pe care aceştia le-au arătat în cele două zile de concurs, transmiţându-le succes la concursurile la care vor participa.

Primăria Municipiului Turda
Primar,
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS