Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Sat, May
82 New Articles

Micuţa Victoria Maria la prima şedinţă de chimioterapie

Social
Tools
Typography

Sunt VICTORIA MARIA TORDAI si momentam casa mea este in spitalul Oncologic din Cluj Napoca. Aici locuiesc cu mama mea care ma ingrijeste zi si noapte , se roaga pentru mine si incearca sa imi faca fiecare clipa fericita.

ASTAZI AM INCEPUT PRIMA SEDINTA DE CHIMIOTERAPIE

Boala este greu de suportat , sentimentul ca sunt singura si pierduta pune stapanire pe sufletelul meu mic ... Dar am multa rabdare ! O SA FAC FATA SUFERINTEI !!

Sunt mica dar am multa putere pentru a lupta si multa incredere in Dumnezeu !

Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine “ VOI SUNTETI SUPER EROII MEI !” si cu ajutorul vostru o sa ma fac bine cat mai repede

CU DUMNEZEU INAINTE , CACI EL ESTE INTOTDEAUNA CU NOI !!!

O sa revin si o sa va spun mai multe despre stare mea !!

IN ATENȚIA TUTUROR Va rugam in momentul când vreți sa faceți transferul de bani pentru Victoria in contul mamei foarte IMPORTANT este sa scrieţi la detaliul tranzacţiei DONAŢIE TORDAI VICTORIA astfel banca nu va accepta tranzacţia. Va multumim

AICI  e linkul pentru grupul de licitaţii!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS