Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Sat, Aug
235 New Articles

Informare privind ETAPA SPECIALĂ pentru elevii claselor a VIII-a, din cadrul examenului de Evaluare Națională, sesiunea iunie 2020

Diverse
Typography

La nivelul județului Cluj, în cadrul etapei speciale a Evaluării Naționale pentru elevii claselor a VIII-a (sesiunea 2020), s-au înscris 3 candidați.

Dintre aceștia, 2 elevi au susținut proba la limba și literatura română (29 iunie 2020) și 3 au susținut proba la disciplina matematică (30 iunie 2020). Nu au existat situații de candidați absenți, eliminați sau cu sau cu temperatura peste maximumul admis, de 37.3 grade Celsius.

Primele rezultate au fost publicate azi, 2 iulie 2020, la ora 12:00, în centrul de examen organizat la nivelul județului Cluj.

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale prin anonimizarea numelui și a prenumelui.

Contestațiile pot fi depuse azi, de 2 iulie 2020, în intervalul orar 14:00-20:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie 2020.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS