Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Tue, May
82 New Articles

La Campia Turzii anul scolar poate incepe linistit

Diverse
Tools
Typography

În conferinţa de presă organizată la Câmpia Turzii pe 4 septembrie, unul din punctele de pe ordinea de zi a conferinţei era cel privind situaţia unităţilor de învăţământ din municipiu.

"Pe 23 august 2013 a avut loc la Instituţia Prefectului Cluj întâlnirea Colegiului Prefectural al judeţului Cluj", spunea viceprimarul Dorin Lojigan, precizând că în cadrul respectivei întâlniri s-a discutat şi despre situaţia obţinerii autorizărilor necesare funcţionării instituţiilor de învăţământ.
Cel puţin la nivelul municipiului Câmpia Turzii, unităţile de învăţământ - spunea Dorin Lojigan - "sunt pregătite toate pentru începerea anului şcolar şi nu avem nicio unitate de învăţământ care la acest moment să nu aibă autorizaţie de funcţionare".
Mai mult, viceprimarul Câmpiei Turzii s-a arătat încântat de faptul că, la momentul respectiv, prefectul judeţului Cluj ar fi afirmat că municipiul Câmpia Turzii este "singurul municipiu din judeţ care are toate unităţile de învăţământ pregătite din punct de vedere igienico-sanitar pentru începerea anului şcolar".
Pentru a-şi sprijini spusele, Dorin Lojigan a prezentat informarea pe care o pusese la dispoziţie în cadrul întâlnirii de la prefectură, informare care prezenta situaţia existentă la 23 august.
Astfel, la Colegiul "Victor Ungureanu" lucrările de proiectare şi execuţie a instalaţiei de gaze naturale la sala de sport erau realizate în proporţie de 80%, în timp ce lucrarea de hidroizolare a sălii de sport la Liceul Teoretic "Pavel Dan" era în curs de contractare, deşi termenul de finalizare este 30 septembrie 2013.
La Şcoala Gimnazială "Avram Iancu" lucrările de igienizare şi reabilitare a coridorului de la parter avea, potrivit informării, termen de finalizare 6 septembrie. Pe de altă parte, la Şcoala Gimnazială "Mihai Viteazul", termenul de finalizare a lucrărilor de reabilitare termică a imobilului şi hidroizolaţie parţială este 15 septembrie 2013.
La grădiniţa "Lumea prichindeilor" pare să fi fost nevoie de cele mai multe lucrări care, se înţelege, sunt finalizate din moment ce termenul de finalizare a lor era 30 august 2013. Astfel, la "Luma prichindeilor" a fost nevoie de igienizarea grupurilor sanitare şi bucătărie la imobilul din strada Parcului, revizia instalaţiei termice a imobilului de pe strada Parcului, lucrări de igienizare a holului imobilului din strada Laminoriştilor precum şi achiziţia unui sistem de alarmă şi antiefracţie la acelaşi imobil.
Tot termen de finalizare 15 septembrie 2013 au şi lucrările de revizie şi reparaţii a instalaţiilor sanitare de la subsolul imobilului din strada Retezatului, imobil aparţinând grădiniţei Pinocchio.
În opinia viceprimarului Dorin Lojigan niciuna dintre aceste lucrări nu afectează începerea anului şcolar la Câmpia Turzii.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS