Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Tue, May
82 New Articles

Dorin Lojigan nu mai povesteste cum a fost elev la „Victor Ungurean”

Diverse
Tools
Typography

Viceprimarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, a fost unul dintre invitaţii la momentul festiv care marca începutul unui nou an şcolar la Colegiul Tehnic "Victor Ungurean" din Câmpia Turzii.

Începând cu ora 9.00, elevi şi invitaţi erau prezenţi în sala festivă a instituţiei de învăţământ pentru a asista la festivitatea de început a unui nou an şcolar. Şi, cum era de aşteptat, marea majoritate din cei aflaţi la masa prezidiului au avut de adresat câteva cuvinte elevilor care - din nefericire pentru mulţi dintre ei - tocmai spuneau adio vacanţei.
"Eu cred că ne-am adunat cu toţii astăzi pentru a ne manifesta bucuria pe care o simţim" spunea directorul Paul Bozdog explicându-le elevilor că "scopul educaţiei este acela de aschimba o minte goală cu una deschisă, de a aduce înţelepciune tinerei generaţii" şi că "lipsa educaţiei conduce la ignoranţă". De asemenea, directorul Colegiului "Victor Ungurean" le-a mai vorbit elevilor de bucuria de a fi elev, de atitudinea pozitivă pe care elevii trebuie să o aibă atât la şcoală cât şi în viaţa de zi cu zi. "Nimic nu ne împiedică ca împreună, elevi şi profesori, să acţionăm după aceste îndemnuri", mai spunea Paula Bozdog.
"La momentul la care am fost invitat să particip la această deschidere festivă a anului şcolar, am răspuns din prima «prezent» pentru că această şcoală reprezintă pentru mine ceva cu totul special", spunea viceprimarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, continuând: "cei care mi-au mai auzit discursurile or să spună «iarăşi vine Lojigan să ne povestească cum a fost el elevul acestei şcoli». Dar vreau să vă spun că da, am fost elevul acestei şcoli şi sunt mândru că am fost elevul acestei şcoli şi de-asta am şi răspuns «prezent» din prima". Apoi, Dorin Lojiganşi-a exprimat speranţa că şi cei care sunt azi elevi vor fi, peste ani, la fel de mândri că au urmat cursurile acestei şcoli.
Petre pop nu a ratat ocazia să amintească, la rândul său, cum în toamna anului 1989 era tânăr boboc al liceului care pe atunci se numea simplu Liceul Industrial. Precizând că actualul colegiu "Victor Ungurean" a dat, în timp, personalităţi atât Câmpiei turzii cât şi României, administratorul public Petre Pop îi invita, de asemenea, pe elevi să fie mândri că urmează cursurile acestui colegiu în care se face carte.
Prezentând mesajul Inspectoratului General al Poliţiei Române, comisarul şef Valer Moldovan, şeful Poliţiei Câmpia Turzii, a dorit să transmită elevilor şi alte informaţii şi sugestii. Plecând de la a-i invita să apeleze cu încredere numărul scurt pentru urgenţe 112 de fiecare dată când au nevoie, Valer Moldovan le sugera să aibă încredere în forţele poliţieneşti. Totuşi, şeful Poliţiei Câmpia Turzii a atras atenţia elevilor asupra modului în care au grijă de obiectele personale, mai ales cele de valoare. "Atenţie la telefoanele mobile şi la bijuteriile cu care veniţi la şcoală. Şcoala, după părerea mea, nu este o... paradă a modei. Ştiu că aveţi telefoane mobile performante care costă bani. Părinţii dumneavoastră au făcut eforturi substanţiale ca să vă pună la punct cu tehnica", spunea Valer Moldovan.
În calitate de director adjunct, Monica Chicinaş le-a urat elevilor un an prosper şi i-a îndemnat să fie cuminţi şi să respecte regulamentul şcolii şi profesorii, cu atât mai mult cu cât respectul e reciproc.
Momentul festiv a luat sfârşit când s-a trecut la problemele de natură organizatorică.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS