Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

12
Sun, May
87 New Articles

Primăria Turda: Continuăm investițiile în infrastructura educațională. Este în curs de modernizare o nouă creșă pentru micuții noștri!

Diverse
Tools
Typography

Suntem pe cale să finalizăm reabilitarea clădirii în care vor fi îngrijiți și educați copiii cu vârsta de până la 3 ani. Situată pe strada Eminescu, clădirea a fost supusă unui proces amplu de renovare, asigurând un mediu sigur și confortabil pentru cei mici.

În cadrul acestei renovări, structura acoperișului a fost complet refăcută, învelitoarea a fost înlocuită, iar clădirea a fost izolată termic. De asemenea, pereții interiori au fost reconstruiți, iar încăperile au fost rearanjate pentru a oferi un spațiu optim pentru dezvoltarea și educația copiilor.

În plus, curtea va fi amenajată în cel mai scurt timp, asigurând ansambluri de joacă sigure și captivante, astfel încât cei mici să se poată bucura de activități în aer liber într-un mediu protejat.

Creșa va avea capacitatea de 16 locuri și va fi dată spre folosință până la sfărșitul anului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS