Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Tue, May
82 New Articles

Voltaj organizează Ziua Porţilor Deschise la Voltaj Academy

Muzică
Tools
Typography

Azi, 19 noiembrie, intre orele 12:00-17:00, Voltaj Academy organizeaza Ziua Portilor Deschise in noul sediu al scolii.

Baietii de la Voltaj au deschis larg poarta pentru toti cei care vor sa ii cunoasca si sa descopere locul in care se desfasoara cursurile Voltaj Academy. Incepand cu ora 12:00, Calin Goia este prezent la sediul din Strada Pictor Ion Andreescu nr. 3 si discuta cu cei prezenti despre programa scolii, evenimente si planuri viitoare.

Profesorii scolii Voltaj Academy, alaturi de copiii cursanti au activitati sociale si recreative pe tot parcursul zilei, iar din program nu lipseste turul noului sediu.

VOLTAJ Academy isi propune sa invete copiii sa se descopere din punct de vedere muzical. Cele 3 module din cadrul scolii sunt "Canto si Instrumente", "Productie Muzicala" si "Teoria si istoria muzicii".

Mai multe detalii despre Voltaj Academy: http://voltajacademy.ro/

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS