Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Tue, May
82 New Articles

A fost totul in regula? V-a placut la noi in scoala?

Diverse
Tools
Typography

Elevii de la Şcoala Gimnazială "Horea Cloşca şi Crişan" au motive să se bucure că unora chiar le-a plăcut în magazinul Kaufland. În cel din Turda.

Şi asta pentru că magazinul turdean a derulat o campanie al cărei scop final era sprijinul educaţiei, iar şcoala aleasă să fie beneficiar al acestei campanii a fost şcoala turdeană "Horea, Cloşca şi Crişan".
Astfel, pe 12 martie, sala de sport a şcolii s-a umplut de elevi, dascăli, părinţi şi invitaţi prezenţi la momentul în care reprezentantul magazinului Kaufland Turda - director Adriana Suciu - înmâna directorului Corina Achim cecul simbolic reprezentând donaţia făcută de magazin şcolii.
Mulţumind tuturor celor implicaţi în campanie, Adriana Suciu spunea: "Prin acţiunile noastre dorim să oferim copiilor sprijin pentru o educaţie mai bună, pentru a se forma şi a-şi dezvolta creativitatea. Vom susţine în continuare campanii şi proiecte sociale".
Printre invitaţii la eveniment s-au numărat Mariana Pop (inspector şcolar general adjunct în cadrul IŞJ Cluj), Dorina Arion (consilier local şi membru în Consiliul de Administraţie al HCC), Lucica Suciu (director al Grădiniţei "Căsuţa piticilor", instituţie beneficiară a campaniei Kaufland de anul trecut), Lucian Varo (viceprimar al municipiului Turda) şi Alexandru Rus (preot şi reprezentant al consiliului părinţilor).
Prin campania sa, magazinul Kaufland turda a reuşit să pună la dispoziţşie diverse obiecte printre care se numără piese de mobilier, obiecte de birotică, material didactic şi rechizite, avizul de însoţire a mărfii - documentul care însoţea produsele aduse la HCC - conţinând peste 100 de poziţii.
În semn de mulţumire, micuţii de la grupa pregătitoare au oferit un spectacol presărat cu poezioare şi cântecele cu şi despre Kaufland, unele chiar modificate ca să sune "cum trebuie" - de tipul "Vine, vine primăvara / Hai la Kaufland toată ţara" - spectacol bine primit şi răsplătit cu aplauze de toţi cei prezenţi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS