Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Mon, May
88 New Articles

Primăria Turda a primit noi grupuri de colindători

Administraţie
Tools
Typography

Şi ziua de miercuri, 21 decembrie, a fost una în care sala mare a Primăriei Turda a fost locul în care au răsunat acorduzrile colindelor.

Astăzi am primit cu brațele deschise ultimele grupuri de colindători care ne-au  trecut pragul sălii mari din Primăria Turda” începe mesajul postat de instituţia turdeană pe pagina sa de pe reţeaua de socializare facebook.

Mesajul postat continuă:

Încrezători, plini de vitalitate sau emoționați, toți cei care ne-au colindat astăzi au reușit să aducă și mai aproape spiritul sărbătorilor ce vor veni.  

Astăzi ne-au vizitat:

  • Școala Teodor Murășanu
  • Grădinița Sfânta Maria
  • Gradinița Casuta Piticilor
  • Centrul de zi - coordonat de Adela Zai
  • Tinerii Bisericilor Penticostale Alfa&Omega Turda și Lumina Lumii Turda
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS