Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

13
Mon, May
82 New Articles

Primăria Turda, despre colectarea deşeurilor de către Supercom

Administraţie
Tools
Typography

Planul de colectare a deșeurilor în municipiul nostru pentru perioada IANUARIE – MARTIE 2023. Planul se aplică în cazul caselor unifamiliale, nu și în cazul zonelor cu apartamente.

Pentru informații/sesizări cu privire la serviciile companiei de salubritate SUPERCOM îi puteți contacta la adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefonic: 0784.011.325.

Vă rugăm să respectați întocmai regulamentul de colectare a deșeurilor pentru a evita sancțiunile și a păstra orașul curat.










BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS